Lelaki ini muncul semula buat kacau depan rumah Siti Nurhaliza

PENYANYI Datuk Seri Siti Nurhaliza berdepan situasi menc3maskan apabila didatangi seorang individu tidak dikenali melakukan kekec0han di hadapan rumahnya pada Khamis.

Menurut Siti, 41, lelaki berkenaan merupakan individu yang sama pernah dip3njarakan akibat berkelakBan tidak sen0noh di kediamannya beberapa tahun lalu.

“Tolong! Macam mana nak buat? Ingat tak orang tak si1uman yang pernah buat kacau di rumah saya dulu?

“Sudah pernah masuk p3njara dan surat khabar, kini menjelma kembali… serba-salah jadinya!

“Menjer1it-jer1it depan rumah. Tol0ng p0lis!,” tulisnya di ruangan Instastory pada Khamis.

Siti Nurhaliza kongsi situasi menakVtkan itu menerusi Instastory.

Bagaimanapun, isteri kepada usahawan Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa ini tidak menyatakan secara lanjut jenis ganggVan yang diterima daripada lelaki berkenaan.

Untuk rekod, seorang lelaki pernah didakw4 dan dijatvhkan hvkuman enam bulan p3njara selepas didapati bersal4h menunjukkan kemalvan di hadapan rumah penyanyi itu pada Oktober 2015.

Duda yang juga merupakan seorang penganggvr itu didakwa menunjukkan kemalvannya kepada pembantu rumah Siti Nurhaliza di hadapan rumah artis itu di Bukit Antarabangsa, Ampang, Selangor.

Menurut fakta kes, bapa kepada dua anak itu dipercayai datang beberapa kali ke rumah selebriti tersebut dengan tujuan yang sama.

Pada 2015, Lelaki Dip3njara Tunjuk Kemalvan Depan Rumah Siti Nurhaliza

Tindakan seorang lelaki menunjukkan kemalvan di depan rumah penyanyi Datuk Siti Nurhaliza pada Ahad lalu membawa padah apabila dijatuhkan hvkuman enam bulan p3njara selepas didapati bersal4h oleh Mahkamah Majistret Ampang di sini pada Rabu.

Majistret Noor Farah Hazwani menjatvhkan hvkuman itu terhadap Amiruddin Sulaiman, 49, selepas tertuduh gagal membayar d3nda sebanyak RM5,000.

Amiruddin didakwa menunjukkan kemalvannya kepada pembantu rumah Siti Nurhaliza di hadapan rumah artis itu di Bukit Antarabangsa, Ampang di sini pukul 5 petang pada 4 Oktober lalu.

Tertuduh didakwa mengikut Seksyen 509 Kanvn Kes3ksaan yang membawa hukuman maksimum p3njara lima tahun atau denda atau kedua-duanya sekali jika sabit kesal4han.

Menurut fakta kes, Amiruddin dipercayai datang beberapa kali ke rumah selebriti tersebut dengan tujuan yang sama.

Terdahulu, peguam, Dony Abdullah berkata Amiruddin adalah seorang duda menganggur dengan dua anak berusia 19 dan 21 tahun.

Dony berkata ia juga merupakan kes4lahan pertama anak guamnya.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*