Baru Semalam Akak Ini Dipuji Kerana Dikatakan Kuat, Tapi Hari Ini Ada Individu “Pecah” Rahsia

Semalam bermacam gambar dan berita dikongsi di media sosial seorang wanita yang dikenali sebagai Syiela Rashid berjaya menarik tumpuan netizen apabila dia sanggup mengikuti majlis akad nikah dan perkahwinan suaminya.

Wanita tersebut turut memuat naik beberapa posting, foto dan video semasa majlis perkahwinan suami tercinta berlangsung.

Menerusi laman Facebook, Syiela Rashid memuat naik beberapa posting di sekitar majlis pernik4han suaminya Khubaib Ramli dengan wanita pilihan hati.

Semua posting yang dikongsi telah dihujani komen warganet yang rata-rata menyifatkan Syiela seorang wanita yang kuat dan tabah serta mendoakan agar dia turut mengecapi kebahagiaan.

Menurut jurusolek berasal dari Alor Setar itu, dia berdoa agar urusan perkahwinan suaminya berjalan lancar dan diberi kekuatan bagi menempuhi perkara tersebut.

Suamiku syurgaku. Ku berlindung di bawah naungan mu. Yang menyampaikan kasih Allah untuk diriku. Selamat Pengantin Baru Abang.

Menerusi video di facebook Syiela Rashid, beliau berkongsi live majlis akad nikah suaminya bersama madunya yang digelar adik.

Tapi belum sampai 24 jam selepas cerita beliau tular terdapat dua individu berkongsi cerita sebenar mengenai akak tersebut.

Reaksi Dari Orang Ramai

Sejauh mana kebenaran tidaklah diketahui kerana sejak tulisan ini dikarang, tiada lagi kenyatan terbaru dari akak tersebut. Semoga dipermudahkan segala urusan.

Teman Suami Bersanding

Di samping itu, dia turut menyiapkan pelbagai kelengkapan pernikahan suaminya selain berada di sisi suaminya sepanjang proses ijab dan kabul berlangsung.

Selain itu, wanita itu turut menemani suaminya semasa makan beradab. Wanita itu turut memegang tangan dan suami dan madunya.

Lebih menjadi perhatian apabila wanita tersebut dikatakan sangat kuat semasa tempoh majlis tersebut berlangsung.

Dah 5 tahun lebih akak tak pakaikan sampin untuk pengantin lelaki. Sejak mendirikan rumah tangga dengan kanda akak hanya mekapkan dan groom pengantin perempuan je.

Hari ini setelah 5 tahun berlalu. Akak refresh balik kemahiran lama akak. Semalam praktis sekali pakaikan sampin untuk kanda. Ok. Jari akak masih lembut rupanya.

Maklumlah mak andam kata sang kanda haha. Head to toe kanda hari ni special touch by MUA Syiela Rashid. Untuk majlis akan datang attire kanda akak yang designkan special untuk hari tersebut.

Sumber onlinemalaya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*