Lepas Dia Langgr Hingga Mautt Anggota TLDM Itu Tiba Tiba Dia Dikatakan Hilang Ingatan

Satu kejadian kemaIangan ngerii yang mengakibatkan kem4tian berlaku semalam di persimpangan lampu isyarat Plaza Pelangi/Polis Depoh.

Menurut Komander Operasi, Pegawai Bomba Kanan II Nordatul Badrol Abd. Rahman, pihaknya menerima panggilan keceemasan mengenai kemaIangan melibatkan tiga kereta jenis Honda Accord, Perodua Myvi dan Proton Saga berhampiran simpang empat di Plaza Pelangi.

Katanya, sebuah jentera FRT dari Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Larkin dengan kekuatan keseluruhan seramai sembilan anggota telah dihantar ke tempat kejadian sejurus laporan kecemasan diterima.

“Setiba di lokasi kejadian, pasukan keluaran operasi mendapati kereta jenis Honda Accord dipandu mngsa dalam keadaan terbalik dan mngsa tersepit di bahagian pemandu.

“Tindakan operasi mengeluarkan mngsa tersepit menggunakan peralatan khas menyelamat hanya mengambil masa dua minit.

“Mngsa disahkan mennggal dnia di tempat kejadian setelah disahkan oleh petugas Kementerian Kesihatan Malaysia,” katanya dalam satu kenyataan semalam.

Nordatul Badrol berkata, mngsa diserahkan kepada pihak polis dan mngsa cdera diserahkan kepada pihak ambulans untuk tindakan selanjutnya.

Arwah (Ex – Navy) sudah selamat dikebumikan, marilah sama2 kita sedekahkan Al-Fatihah (bagi yg beragama islam)

Wanita yang berambut Perang ialah wanita bernama Nur Fatin Nasrah, 23 tahun, penjual air tebu viral yang memandu tanpa lesen dan cukai jalan & insuran telah pun tamat.

Saksikan video kemalangan ngeri tersebut. Myvi yang dipandu Fatin meluncur laju dari arah atas bukit dan terus melanggar kereta Aruah.

DIKATAKAN HILANG INGATAN

Nur Fatin Nasrah telah dimasukkan ke dalam hospital dan disahkan hilang ingatan sementara (Temporary Amnesia) berkaitan kem4langan, tetapi sempat menutup akaun Pesebuk.

Pemandu kereta Myvi, Nur Fatin Nasrah yang telah melanggar pemandu Honda Accord semalam sehingga mati di dapati positif dadah.

Ujian saringan didapati positif dan akan disiasat mengikut Seksyen 15(1)(a) Akta Dadah Berbahaya 1952.

Pemeriksaan awal menunjukkan Nur Fatin Nasrah ini kehilangan memori (Temporary Amnesia) disebabkan oleh kemalangan tersebut.

Ujian yang lebih lanjut kemudiannya mendapati kandungan darah beliau mengandungi methamphetamine dalam kadar yang amat tinggi.

Pemandu Honda Accord seorang anggota TLDM meninggal dunia di tempat kejadian akibat rempuhan kuat dan kecederaan di kepala.

Salam takziah buat keluarga mangsa. Allahyarham anggota TLDM dikebumikan semalam.

Sumber – Abdullah Pak Lah MY via Jirancakap

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Jangan Lupa Share Ya. Terima Kasih

Be the first to comment on "Lepas Dia Langgr Hingga Mautt Anggota TLDM Itu Tiba Tiba Dia Dikatakan Hilang Ingatan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*