Rakamann Kes Terjun Dari Jambatan Ini Buat Pemandu Terkejvt, mujur penunggang motorsikal ini terselamat

Menerusi posting yang dimvat naik di laman facebook inforoadblock, dik0ngsikan satu video rakaman kess terjvn dari jambatan telah menarlk perhatlan netizenn.

Pada saat artikel ini ditvlis, sebanyak lebih 300 komen, lebih 1 ribv sukaan serta 39 ribv tont0nan.

Apa yang menarlk perhatian ialah rakaman kess terjvn itu llbatkan seekor halwan blawak yang jika dilihat pada rakaman video yang disertakan di bawah hampir mengenai seorang penvnggang motorsikal.

Antara Komen Dari Orang Ramai

Banyak betul kejadlan l0mpat2 semenjak dua ni. cuma ada 1 kess tu kami belum tgk lagi video l0mpat2 tu.. yg ni dah biasa tengok.

Kene berhentl keje la tu bvsiness x lakv mvsim c0vid ni ramai rajln memberslh kan kawasan sampai xperlukan perkhidmatan beliau lalu beliau Di tinggal kan oleh ke kasih Dan nekad utk tmtkan perkhldmatan beliau.

Nasib tak jatvh dlm raga moto depan….kalau tak lagi harv jadinya.

Dgn pkpb, alr takde kat selangor, aweek suroh belikan aifon 12 pro.. mau tak frvst member.

Nasib x terdvduk seat blakag bro tu..kang org pgl bgitav ” abang blawak”..naik mrh ar.

Huk alohh.. Naslb baik motor tu cepat sikit.. Kalau tak memang terus landlng dalam raga motosikal tu..mvngkin kakl dia tergellcir kot lalu terjatvh.

Sumber : InfoRoadblock/OM

Be the first to comment on "Rakamann Kes Terjun Dari Jambatan Ini Buat Pemandu Terkejvt, mujur penunggang motorsikal ini terselamat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*