Aishah naik angin di media social kerana ada individu ini salah guna fotonya, sampai ini amaran yang dia bagi

Penyanyi popular era 90-an, Aishah telah memberi am4ran kepada individu yang menggunakan fotonya di media sosial untuk mempromosikan produk serta program menurunkan berat bada supaya memadamnya dalam tempoh 24 jam.

Menurut Aisyah, amar4n itu dikeluarkan kerana tidak mahu masyarakat di luar sana tertipv dengan iklan produk yang mengelirukan dengan mengatakan dia kini hilang berat badan kerana mengikuti program individu berkenaan.

Dia dilihat telah memuat naik sebuah entri meluahkan perasaannya itu menerusi akaun Instagram miliknya baru-baru ini.

 

Berikutan amar4n itu, difahamkan individu tersebut telah memadam entri iklan berkenaan. Aishah kemudiannya menjelaskan pendiriannya yang tidak mahu fotonya disalah gunakan pihak lain untuk mendapatkan keuntungan.

Mengimbas kembali, penyanyi yang popular dengan lagu Janji Manismu itu kini lebih langsing setelah menjalani pembed4han bariatric serta diet dan pemakanan sihat.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: beautifulnara

Biodata Aisyah

Wan Aishah binti Wan Ariffin (atau lebih dikenali sebagai Aishah) merupakan penyanyi yang berasal dari Negeri Sembilan, Malaysiadan pernah menganggotai kumpulan Fan Clubdari New Zealand sehingga dikenal seluruh dunia sebelum meneruskan karier solo di tanahairnya.

Album nyanyian Aishah bersama Fan Club iaitu Sensation telah menaikkan namanya sebagai penyanyi wanita pertama Malaysia yang berjaya ke peringkat antarabangsa malahan pernah menduduki carta Billboard Hot 100 menerusi lagu Dont Make Me Fall Alone pada tahun 1990.

Setelah beliau tidak lagi bersama Fan Club, Aishah pulang ke Malaysia masih aktif menyanyi secara solo hingga diangkat sebagai salah seorang lagenda pop negara dengan deretan lagu-lagu hits dan album terlaris. Pada tahun 2011, beliau terjun ke dunia politik bersama parti pilihannya, PAS dan bertanding untuk kerusi Parlimen di Jempol pada Pilihan raya umum Malaysia 2013.

Wiki

Be the first to comment on "Aishah naik angin di media social kerana ada individu ini salah guna fotonya, sampai ini amaran yang dia bagi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*