Muat Naik Foto Menj0lok Mata, Gara-Gara Ini Dikatakan Janna Nick Dah Putus Dengan Kekasih?

Menjadi seorang selebriti pastinya membuatkan diri mereka sentiasa diperhatikan oleh netizen sehingga ada yang akan menilai setiap perbuatan yang mereka lakukan.

Seperti contoh berlaku kepada pelakon cantik manis, Janna Nick apabila ruangan komen gambar di laman Instagram miliknya dihujani komen berbaur negatif.

Pelakon drama Leftenan Zana itu telah memuat naik sekeping gambar menunjukkan dia berada di sebuah gimnasium.

Rata-rata komen yang ditinggalkan bercakap mengenai tubuh badannya.

Netizen turut menegur pakaian yang dikenakan oleh pelakon berusia 25 tahun ini kerana ia agak ketat.

Sebelum ini Janna juga pernah ditegur oleh netizen apabila beliau memuat naik fotonya memakai baju sukan ketika sedang berbasikal.

Tetapi kalau nak bersukan kita memang digalakkan untuk memakai pakaian yang selesa supaya tidak mengganggu ketika bersukan kan?

Dalam masa yang sama, ada juga yang bertanya tentang hubungan cintanya bersama dengan pelakon Dini Schatzmann kerana jika dilihat di Instagram Janna, gambar kekasihnya itu sudah tidak kelihatan lagi.

Apa pun kita doa yang baik-baik sahaja okay!

Janna Nick Persoalkan Jika Ada Wanita Yang Sanggup Hidup Susah Dengan Lelaki Yang Dicintai

Pelakon Janna Nick bukanlah masih baru dalam industri seni tanah air.

Lakonannya pula boleh dikatakan berjaya untuk memberi impak kepada penonton untuk turut menghayati kisah yang diceritakan.

Pada 26 November 2020, pelakon tersebut telah memuat naik satu perkongsian di Instagram.Video yang dikongsikan adalah sedutan drama yang pernah dilakonkannya berjudul Cari Aku Di Syurga.

Berdasarkan kapsyen, ada persoalan menarik yang ditulis oleh Janna:

“SAYA TAK BOLEH HIDUP MISKIN MACAM NI” Persoalan nya ada ke yang sanggup hidup Susah dengan lelaki yang di cintai? Tapi tak ada usaha untuk berubah Demi masa depan keluarga? Pemalas? Hidup berlandaskan cinta sahaja…boleh ke??”

Persoalan tersebut juga pernah didengar sebelum ini.Namun apa yang cuba disampaikan oleh Janna bukanlah menghina kehidupan mereka yang susah.

Yang penting, dalam hidup ni kena ada usaha untuk tingkatkan keadaan hidup.Kekayaan bukanlah satu ukuran kepada kebahagiaan.

Bagaimanapun, setidak-tidaknya jadikanlah cinta sebagai sebab untuk terus kuat berusaha demi kehidupan yang lebih selesa.

Dalam pada itu, Janna menyatakan bahawa wataknya dalam drama berkenaan adalah yang paling dia berpuas hati ketika menjayakannya.

Jejaka kacak ini buka cerita saat mula bercinta dengan Janna Nick

Nampaknya Janna Nick kini sah bercinta dengan seorang pelakon baru berdarah kacukan melayu-Switzerland iaitu Dini Azan Schatzmann.

Perkara ini disahkan oleh Janna Nick sendiri yang melabel lelaki berkenaan sebagai satu dalam sejuta. Janna Nick akui amat bahagia dengan Dini Azan Schatzmann. Mereka berdua dikatakan amat memahi antara satu sama lain dan Janna bersyukur bertemu dengan jejaka berkenaan.

Dalam perkembangan terbaru, Dini Azan Schatzmann mendedahkan telahpun menemukan Janna Nick dengan ibunya.

Namun pasangan ini masih belum ke fasa lebih serius seperti nak bertunan sebab hubungan cinta antara mereka masih lagi boleh dikatakan agak baru.

“Dah beberapa bulan kenal Janna dan personaliti dia dengan serius, saya takde apa masalah dan selesa untuk kongsi tentang kisah cinta kami kepada awam.

“Sehingga kini Janna Nick dah beberapa kali jumpa ibu saya tapi masih belum jumpa dengan ayah lagi. Insyallah, satu hari nanti.

“Tentang rancangan untuk tunang itu, mungkin masih agak awal untuk kami kongsikan. Tetapi kalau ada berita baik Insyallah, kami kongsi”

Dini Azan Schatzmann memberitahu sikap Janna yang seorang pelembut dan penyayang membuatkan dia jatuh cinta dengan Janna.

Janna juga seorang yang bertanggungjawab terutama kepada keluarganya dan ini membuatkan dia kagum dengan wanita itu.

Ini pendedahan Dini Azan Schatzmann bila pertama kali jumpa Janna Nick.

“First time sy jumpa Janna pada bulan Julai tahun lalu. Ketika itu kami sedang jalani penggambaran untuk drama Bukan Cinta Aku. Honestly, masa itulah sebenarnya saya dah tertarik dengan karakter, personaliti dan cara Janna Nick bekerja.

“Janna memang amat byk bantu sy dgn skrip serta lakonan. Lepas habis set untuk drama Bukan Cinta Aku, Janna Nick ada contact saya dan meminta tolong saya untuk bantu serta ajar dia exercise. Waktu itu saya jadilah coach untuk latih dia. Semenjak dari waktu itu, mulalah kami saling kenali satu sama lain dengan lebih rapat.

“Apa peminat lihat, sebenarnya personaliti Janna Nick teramat berbeza dengan diri dia yang sebenar. Janna yang saya kenal adalah seorang yg caring, lembut dan baik. Itu yang buatkan saya rasa selesa setiap kali bersamanya.

“Paling saya admire ialah cara kerja dia yang amat focus. Sy tidak pernah lagi berjumpa seseorang yang begitu komited dengan kerja. Saya hormat cara dia jaga family nya. Pada usia yang begitu muda, dia telah pikul tanggungjawab yang besar”.

Kisah percintaan antara mereka mula diceritakan oleh Janna secara terbuka tetapi Janna tidak mahu bercerita lebih lanjut kerana mahu focus pada kerjaya berbanding kisah cinta.

Sumber HotFM

Be the first to comment on "Muat Naik Foto Menj0lok Mata, Gara-Gara Ini Dikatakan Janna Nick Dah Putus Dengan Kekasih?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*