Seram Sejuk. Selepas Ganggvan Ketuk Pintu Dan Luar Rumah, Rakaman Entiti Atas Kereta Pula Berjaya Dirakam

Kecoh di media sosial semalam mengenai video dari seorang individu yang berjaya merakam ketukan pintu. Keluarga ini berjaya merakam kejadlan ketukan misterl di rumah kediaman mereka yang terletak di Alor Gajah, Melaka.

Video yang dimuat naik berdurasi 1 minit menunjukkan jelas kedengaran dan waktu itu semua lampu rumah terpasang.

Salah seorang ahli keluarga memberanlkan diri untuk berdiri di depan pintu kaca tersebut dan memang tiada siapa pun berada di luar

Tekan Loceng 4 Pagi

Menerusi perk0ngsian dari laman facebook Nurul Azira pula, beliau kongslkan satu rakaman CCTV di mana dua kali bunyi loceng tapi tiada siapa di luar ketika itu yang menekan.

Lately ni banyak betul lsu pintu rumah kene ketuk la, main loceng la, ketuk tingkap la, macam2 laaa.

Berlaku tengah2 malam pukul 3 pagi sampai ke subuh… uisshhh SERAMM.

Ada yang percaya pada benda2 haluss, ada yang percaya pada agnda r0mpakan, kita pun tak pasti mana yang betul mana yang tak sebab benda tak.Nampak kan, nak buka pintu atau tlngkap takvt bhaya pun ya.

So benda ni akan terus jadi tanda Tanya dan ketakvtan pada semua orang…tak selamat rasanya event dalam rumah sendiri kan.

Tengok video kat bawah ni minit ke 1.55, dia dok main loceng pulak… 2x bunyi loceng tapi kat pagar tak dak orang.

Yang terbaru pula dikongsi dari facebook masjid tanah daily dilihat kelibat lembaga berkain putih dengan penyebaran video penampakan entiti itu sejak semalam.

Menerusi satu video, ia dirakamkan dari sebuah kereta di masjid tanah.

Seramm sejuk, mahluk apa yang berada diatas bumbung kereta Axia tu? Kejadian dirakam di Kampung Londang, Masjid Tanah.

Penampakan kelibat putih itu menimbulkan tanda tanya dengan rata-rata mempersoalkan ketulenan rakaman video tersebut, termasuk objek yang dirakam.

Reaksi Orang Ramai

Rasa mcm kepala org pakai kain smyg..mgkin bmbung bole bukak tu..hm.. naseb kerwta byk time encik buat video tu..jk hya ade kreta encik shj dgn kreta terbablt…rasa entahlaa….nak² pkul 2 pagi ke gitu.

Org yg terpilih saja boleh nampak benda2 mlstik ni dgn izin Allah..sebab mampu handle.

Sbnr nya bnda2 mcm ni memang ada hnya org yg ljab die terbuka je yg blh nmpk….klu pk loglk plastlc smph xkn masa krta tu grak plastlc xjtuh ….yg pnting kita xdignngu dgn bnda2 mcm ni.

Boleh tak pemilik axia jelas kn bnd sbnr.. kawan sy ade dlm rakaman video tu yg tgh p0tong kereta tu.. die ckp dari jauh die da npk..bila time die nk mem0tong kereta tu…die just toleh sikit then npk budak pki tdug putih so die expect ank driver tu.

Kredit : MasjidTanahDaily/OM

 

Be the first to comment on "Seram Sejuk. Selepas Ganggvan Ketuk Pintu Dan Luar Rumah, Rakaman Entiti Atas Kereta Pula Berjaya Dirakam"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*