Isteri dedah sifat Ali Puteh, tak g4rang sangat tapi rupanya

Jika mendengar nama pelawak Ali Puteh, pasti disangka g4rang apabila melihat cara dia membalas komen-komen netizen di media sosial.

Bagaimanapun, perkara itu disa4ngkal oleh isterinya Melati Fitri setelah menjawab soalan rawak yang ditanya oleh pengikut di Instagram.

“Ali tu seorang yang kelakar atau serius di luar?? Macam mana dia meng0rat sis?,” tanya netizen menerusi Ask Me a Question di Instagram.

Tak g4rang pun sebenarnya

Memetik laporan mStar Online, jawapan yang diberikan oleh isterinya ialah Ali bukan seorang yang g4rang namun seorang yang berprinsip dan tidak mudah pvtus asa.

Hal ini kerana sewaktu mengorat isterinya di bangku sekolah, adik kepada Allaharyam Abam Bocey itu tidak akan mengalah selagi tidak memiliki Melati.

“Awak rasa dia macam mana?? Ramai yang kata dia g4rang tapi tak la g4rang sangat sebenarnya. Dia ngorat time sekolah dulu. Dia punya prinsip selagi dia tak dapat selagi tu lah dia try,” jawab Melati.

Terdahulu, Ali atau nama sebenar Syed Ali Mubarak Syed Mohd Ridzuan disifatkan g4rang kerana lantang bersuara mengenai beberapa kontr0versi lalu yang melanda dirinya.

Ali dan Melati mendirikan rumah tangga pada tahun 2016 dan dikurniakan tiga cahaya mata namun anak kedua mereka mninggal dunia akibat k0mplisasi jantvng.

 

Sumber: mStar Online,, OMM

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih.

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Isteri dedah sifat Ali Puteh, tak g4rang sangat tapi rupanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*