Wali tersasul sebut nama kembar, pengantin perempuan panik ketika akad nikah tetapi bakal suami tenang sahaja

Majlis pernikahan merupakan suatu hari yang paling istimewa dalam kehidupan pasangan suami isteri. Pastinya masing-masing mempunyai momen yang akan dikenang hingga ke akhir hayat.

Menerusi satu perkongsian seorang pengguna Twitter yang menggunakan nama akaun efficiancee, dia telah memuat naik video semasa suaminya berdepan dengan wali bagi melafazkan akad nikah.

Panik betul sis

Apa yang mencuit hati adalah datuk kepada wanita tersebut dikenali sebagai Amira Farra telah menyebut nama adik kembarnya yang mempunyai nama hampir serupa iaitu Amira Sara.

Situasi lucu tersebut membuatkan Amira Farra secara spontan mengipas tangannya memberi isyarat kepada datuk yang dia tersalah menyebut nama pengantin perempuan.

https://twitter.com/efficiancee/status/1349683130660057088?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1349683130660057088%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fohmymedia.cc%2Fwali-tersasul-sebut-nama-kembar-pengantin-perempuan-panik-ketika-akad-nikah%2F

Atuk keliru sebab adik duduk sebelah

Menurut Farra, walinya sudah berusia 84 tahun dan tersasul menyebut nama adik kembar, Amira Sara memandangkan gadis tersebut duduk bersebelahan dengannya.

Walau bagaimanapun, akad nikah diulang semula dan masing-masing hanya tergelak kecil dan kembali tenang meneruskan majlis tersebut.

Doakan atuk panjang umur tau

Wehhh! Cemas betul hahahaha

Perkongsian lucu tersebut telah tular dan mendapat perhatian warganet. Rata-rata menyatakan rasa terhibur dengan momen terbabit dan sempat mengucapkan tahniah kepada Farra dan pasangan kerana sudah bergelar suami isteri.

Berkipas tangan sis nak bagitahu salah

Tenang betul muka pengantin lelaki

Sumber: efficiancee

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*