Kecewa Perangai Mvslim Yang Abaikan Isteri & Anak, Rihana Oksana Dedah Status Agama Terkini Beliau.

Abaikan Isteri Dan Anak Tu Muslim Yang Baik Ke? “- Rihana 0ksana

“Saya sering ditanyakan mengenai agama saya. Tapi lelaki yang abaikan isteri dan anaknya tu muslim yang baik ke?

Setelah memberikan beberapa klu mengenai rahsia yang mahu disampaikan kepada para pengikutnya, Rihana 0ksana tampil dengan pengakuan bertulis tersebut.

Menceritakan kembali detiknya memeluk agama Islam sebelum berkahwin, banyak perkara negatiif yang didengarinya mengenai Islam. Akan tetapi, kerana cinta dia turutkannya dan selama satu setengah tahun itu lah, Rihana meny4ksikan bekas suaminya menunaikan kew4jipan solat lima waktu sehari.

Ketika itu, dia memandang peng4nut Islam sangat baik, tetapi sekarang…

Bagi Rihana, dia sering bertanya apakah erti tuhan bagi dirinya setelah pengkhi4natan dilakukan oleh orang tersayang?

Adakah mereka yang baik mengikut periintah tuhan dan kemudiannya mengeccewakan sesama manusia, adakah dia boleh digelar peng4nut yang baik?

Bagaimanapun, di hantaran ter4khir, Rihana meng4ku yang dia masih beragama Islam.

Penat melayan mesej yang bertanyakan soalan mengenai agamanya, namun Rihana yakin bahawa sama ada s0lat atau pun tidak, ia tidak menentukan anda jenis manusia yang bagaimana.

Jadi, dengan penjel4san ini, kita faham yang Rihana masih beragama Islam. Adalah menjadi tanggung jawab kita untuk menjadi muslim baik dengan menunjukkan akhlak yang baik kan?

Rihana Oksana Bandingkan Wajah Anak Dengan Kerabat Sultan Kelantan

Sebelum ini, bekas ratu cantik Rusia iaitu Rihanna Oksana Petra mendedahkan wajah anak lelakinya iaitu Ismail Leon di laman media sosial sehingga mendapat perhatian ramai. Bekas ratu cantik itu telah berkahwin dengan Sultan Muhammad V dan dilaporkan sah bercerai dengan talak tiga apabila peguam sultan mengantar surat tersebut kepada peguam Rihana pada Julai 2019.

Terbaru, Rihana Petra memuatnaik foto anak sulungnya itu di IG Story dengan membandingkan wajah Ismail Leon bersama beberapa wajah kerabat diraja Kelantan.

Mirip ‘grandparents‘.

ihana Petra membuat perbandingan wajah Ismail Leon dengan dua wajah kerabat diraja negeri Kelantan iaitu Sultan Ismail Petra Ibni Almarhum Sultan Yahya Petra dan bekas Raja Permaisuri, Tengku Anis Binti Tengku Abdul Hamid. Perbandingan wajah itu juga diletakkannya kapsyen ringkas iaitu ‘grandparents‘.

Mirip ‘atuk dan ayah’

Selain itu, Rihana juga memuatnaik foto membandingkan wajah Ismail Leon dengan wajah Sultan Ismail Petra Ibni Almarhum Sultan Yahya Petra dan Sultan Muhammad V. Perbandingan tersebut hanya diletakkan kapsyen ‘Like grandpa’ sahaja.

Sehingga kini, masih belum ada apa-apa kenyataan lanjut dari Rihana Petra mengenai status kekeluargaan yang berkaitan dengan anak lelakinya itu.

Sumber: Rihana Petra

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*