“Terkedu bila Pejabat Menteri dijadikan studio pengambaran fesyen”- ‘Phot0sh0ot’ Rina Harun Cetus Kecaman

Sebelum ini, tular di media sosial penampilan terbaru Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat, Datuk Seri Rina Mohd Harun, 47, yang dilihat lebih anggun dengan berat badan ideal.

Ramai wanita yang mulai menginspirasikan kejayaannya mengurangkan berat badan serta merubah penampilan menjadi lebih muda.

Menerusi IG story pereka fesyen terkenal, Man Kajang, beberapa gambar Datuk Seri Rina memakai baju Kurung Pahang hasil kerja tangannya tular di media sosial.

Namun Ketua Wanita Dari Pertubuhan IKRAM ini meluahkan rasa kekesalan kerana YB Rina Harun membenarkan pejabat menteri itu di jadikan studio penggambaran dari sibuk menjadikan pejabat itu tempat untuk membela rakyat.

 

 

komen netizen

sumber: FB Datin Paduka Che Asmah Ibrahim

 

Man Kajang pereka baju2 cantik Rina Harun

Menerusi Mstar, Man Kajang memaklumkan bahawa dia diperkenalkan oleh Saidatulnisa iaitu jurumekap artis kepada menteri bagi memberikan cadangan untuknya kerana beliau meminati rekaan baju dari pereka tersebut.

“Alhamdulillah beliau menyukai idea dan rekaan yang saya buat untuknya. Sebagai pereka fesyen saya akan mencadangkan apa bersesuaian selain cuba menyesuaikan dengan kehendak pelanggan,” katanya.

Penampilan beliau ketika melakukan satu rakaman berhubung majlis peringkat antarabangsa itu tular apabila nampak begitu anggun menggayakan baju Kurung Pahang dengan mekap yang natural.

Hal ini menjadi bualan netizen dan gambar-gambar terbaru beliau dengan baju rekaan Man Kajang sekali lagi viral selepas mengadakan mereka mengadakan photoshoot bersama Datuk Seri Rina.

Walaupun baju yang digayakan oleh YB Menteri itu diakui sendiri perekanya bahawa tiada yang istimewa, namun disebabkan penampilannya yang semakin langsing itu membuatkan baju Kurung Pahang terlihat elegan dan bersesuaian dengan imej koporat yang dibawa oleh Datuk Seri Rina.

Sumber: Man KajangMstar

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*