Kejutan pada hari bahagia, suami umur 18 tahun hadiah kereta Mustang untuk isteri

Setiap individu pasti teruja menerima hadiah tidak kira daripada ibu bapa, kawan-kawan mahupun pasangan hidup. Hadiah yang diberikan pasti mampu mengubah ‘mood’ menjadi semakin gembira selain tanda menghargai antara satu sama lain.

Seperti perkongsian seorang wanita di aplikasi TikTok, dia telah menerima hadiah yang begitu ‘besar’ dan hal ini telah mengundang perhatian netizen kerana menyifatkan dirinya sungguh bertuah.

Seronoknya tengok, untung!

Menerusi video berdurasi kurang dua minit tersebut, wanita dikenali sebagai Ayuni itu mendapat sebuah kereta idaman ramai iaitu Ford Mustang pada hari bahagianya selepas bergelar pasangan suami isteri.

Lebih mengejutkan walaupun baru berusia 18 tahun, suaminya mampu ‘mengangkat’ kereta tersebut sekali gus berjaya mengembirakan isteri hasil titik peluh sebagai usahawan.

Dapat dilihat di dalam video tersebut, sejurus sahaja kain yang menutupi matanya dibuka, Ayuni menangis kerana terkejut dengan hadiah yang diterima. Air mata gembira dan terharu tidak dapat ditahan lagi!

“Terima kasih suami. Beri kejutan Mustang pada hari perkahwinan kita hari ini. Walaupun usia kita baru 18 tahun!,” luahnya.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen mengucapkan tahniah dan mendoakan agar hubungan suami isteri dijaga oleh Allah SWT selain ada juga yang sempat berseloroh mengenai umur mereka.

Jaga hubungan elok2

Tahniah! Semoga hingga syurga

“Aku 18 tengah fikir macam2 lagi”

Seronok tengok, doakan saya ada rezeki!

Seronok ya tengok orang ‘happy’ ini. Terus membuak-buka motivasi dalam diri supaya boleh jadi berjaya! Semoga ikatan yang terjalin antara Ayuni dan suami sentiasa bahagia.

Semalam lain pulak kisahnya dengan founder Bougas Beauty,

Sokong hobi suami, isteri hadiahkan kereta idaman seperti dalam ‘game’

Kebanyakan lelaki memang meminati ‘game’. Tidak mengira status atau umur, masih bujang mahupun sudah berkahwin, bermain ‘game’ dikira sebagai satu hobi biasa dimana isteri sudah lali dan terpaksa menerima sekiranya mendapat pasangan ‘kaki game’.

Begitulah seperti yang dikongsi oleh seorang usahawan bernama Erni Bougas dimana dia turut menghadapi situasi yang sama apabila mendedahkan bahawa suaminya sangat suka bermain ‘game’.

Dia memuat naik kisahnya itu menerusi sebuah video di aplikasi TikTok miliknya, @ernibougass baru-baru ini.

“My husband memang suka sangat main game, setiap kali balik kerja memang ni lah kerja dia. Dan dia sangat obses dengan kereta dalam game ni.” luahnya.

Menurut Erni, setiap kali pulang dari kerja, suaminya itu sudah tentu akan bermain ‘game’. Bahkan, dia turut mendedahkan suaminya itu menyukai sebuah kereta dalam ‘game’ berkenaan.

Bukan itu sahaja, suaminya juga sudah banyak kali meminta mahu beli kereta itu tetapi tidak diendahkan olehnya. Namun, tindakan Erni di pengakhiran video tersebut mendapat reaksi positif daripada warganet.

Terima kasih untuk segalanya sayang!

Jelasnya, perkara itu dilakukan sebagai penghargaan di atas sokongan yang diberikan suami terhadapnya selama ini, jadi dia menunaikan impian suami tercinta untuk memiliki kereta idamannya seperti dalam ‘game’ tersebut.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet memberi pelbagai reaksi terhadap perkongsian itu dimana rata-rata turut teruja melihat tindakan wanita tersebut dalam menghargai pasangan.

Setiap lelaki memerlukan seorang isteri sebegini

Tak salah ada hobi, pastikan lain2 cukup

Baguslah dapat pasangan sama2 menyokong

Bahagianya dapat kereta idaman!

Difahamkan, wanita itu merupakan pengasas produk kecantikan tempatan. Ternyata, ramai yang memuji usahawan tersebut kerana memilih untuk memahami dan menyokong minat suaminya.

Sumber: TikTok Ayunieso/Tik Tok ErniBougas

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*