Kerana Dpt Gambar Siput Sedut, Fatin Areefa Terpaksa Buat Report Polis

Pelakon wanita Fatin Afeefa memang selalu menjadi tumpuan media. Dengan kecantikkan wajahnya sudah pasti dapat menambat hati mana mana lelaki.

Fatin juga aktif di media sosial dimana beliau hampir hari hari akan memuat naik gambar atau video berkenaan aktiviti yang beliau lakukan.

Baru baru ini Fatin Afeefa telah memuatnaik satu gambar di instagram yang hitam putih. Walaupun menutup muka beliau dengan facemask, ramai netizen yang puji kecantikkan Fatin tetapi ada satu komen menarik perhatian semua.

Fatin telah meninggalkan satu komen di gambar beliau sendiri dimana dia telah pun membuat satu laporan polis terhadap salah seorang individu.

Menurut komen Fatin, individu itu telah menghantar gambar ‘siput sedut’? Masakan hanya kerana siput sedut laporan polis perlu dibuat?

Rata rata netizen memberitahu siput sedut adalah nama lain bagi sesuatu dan ianya bukan perkara yang baik.

Gambar siput sedut itu Fatin terima melalui DM instagram beliau.

Di ruangan komen, peminat turut terhibur dengan tindakan Fatin Afeefa yang lantang menegur pengikut secara terbuka.

Iya lah, mempamerkan alat sulit merupakan sejenis gangguan s3ksual yang perlu diambil serius. Macam-macam orang sekarang ini kan?

Dalam perkembangan lain Pelakon kontr0versi, Fatin Afeefa, 26, tidak berminat untuk kembali berumah tangga, buat masa ini. Baginya, perkahwinan menuntut peng0rbanan.

Sungguhpun bergelar ibu tunggal kepada dua cahaya mata yang masih kecil tanggungjawab berat yang harus dipikul, namun Fatin gembira dengan kehidupan solo kerana dapat memberi sepenuh perhatian terhadap kerjaya dan anak.

“Buat masa ini, saya tak berminat mahu mendirikan rumah tangga. Saya gembira dengan kehidupan hari ini kerana dapat fokus kepada kerja dan keluarga. Sekiranya berkahwin semula, saya kena fikir soal keperluan suami, makan minum dan kelengkapan. Jadi, buat masa ini, saya gembira hidup sendiri.

“Ramai peminat menyuruh saya berkahwin, tetapi saya tak akan berkahwin untuk memuaskan hati orang. Jika bahagia tidak mengapa. Kalau mer4na, saya juga yang tanggung nanti. Jadi, tak perlulah saya mengikut kehendak sesiapa,” katanya yang ditemui pada majlis pelantikan sebagai duta produk selipar, Havaianas.

Kredit: Fatin Afeefa (IG)

Artikel: AwattSyeikhhh Network

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Be the first to comment on "Kerana Dpt Gambar Siput Sedut, Fatin Areefa Terpaksa Buat Report Polis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*