“Inilah Rahsia Tukar Baju Waktu Malam AJL35 Lepas,” – Pusing… Pusing… Bertukar! Ramai Tak Sedar, Shiha Zikir Kongsi Rahsia Smp Penyanyi Duet Sndiri Terkejut

Penyanyi Shiha Zikir memuat naik sepotong video ketika melakukan sesi ‘fitting’ persalinan yang bakal dikenakan pada malam kemuncak Anugerah Juara Lagu ke-35 (AJL35) malam Ahad lalu.

Menerusi video yang kini sudah pun ditonton lebih 100,000 laki di Instagram miliknya itu, dia yang menyampaikan lagu 7 Nasihat di samping Kmy Kmo dan Luca Sickta menggantikan Datuk Seri Nurhaliza itu, Shiha mendedahkan ‘rahsianya’ yang dilihat cukup pantas bertukar persalinan.

 

 

Sambil menzahirkan ucapan terima kasih kepada skuad cantiknya pada malam itu, Shiha turut mengakui dia berbebar, bimbang apa yang dirancangkan tidak menjadi. Bagaimanapun, semuanya dipermudahkan.

“Inilah rahsia shiha tukar baju waktu malam #AJL35 lepas.Kemain seronok sampai tak perasan tepuk tangan mcmtu padahal baru lepas drip & keadaan badan lemah sgt.haha.

“Terima kasih banyak2 untuk @sabella_co sebab tunaikan design mcmna yang Shiha nak untuk perform malam tu.Alhamdulillah berjalan lancar..Padahal sebelum tu nervous sangat takut x menjadi,” tulisnya.

Okay yang ni Shiha belanja pandangan kamera dari tempat penonton plak..Thank you to @alamwakaka tolong Shiha atas stage hehe..

Meninjau ke ruangan komen, rata-ratanya kagum melihat di balik tabir persiapan daripada penyanyi berusia 33 tahun itu.

azizulhaqim_official – Wahhhh best giler! Patutlah cepat sgt tukarnya @nurieqa68

my__kmo – walaupun kita perform sekali, aku pun terkejut tengok ni hahaha.

_salinasaibi_ – Laaaaaa patut akak xpasan bila tukar ni! Magic tol

fatin.nadzirah_ – Woww bestnyee boleh tukar mcm tu 😍😍😍😍 baju pown cantik gila. Simple but elegan 🥰🥰🥰

ixzuex._ – Wow,bila tgk macm magic pun ade first tgk rasa cam paki 2 lapis bju rupanya 1 sut😂😂

shahscrapycoco – Tertanya2 bila masa dia tukar bajuuu??? Heheheheh

asmaalinaa_ – mak kita kata , dik dia tukar baju macam mana ? kenapa cepat sangat , tak nampak pun dia hilang , haha amazing & cantik betul malam tu 😘😘😍

faznimokh – wahh paduu.. tp sayang cameraman tak cover langsung.. btw good job sis!

azim.chrisnell – patut dh boleh menang persembahan terbaik niii❤️❤️❤️❤️

chunahusna – Ohhhh ingtkan alam wakaka tlg tarik bawak p blkg.. rupanya ehhh sorok balik 😂

Untuk rekod, 7 Nasihat yang bersaing bersama 11 buah lagu lainnya di acara muzik tahunan itu dicipta oleh rapper lagu berkenaan, Kmy Kmo dan Luca Sickta.

Video full persembahan di bawah, tak rugi layan.

Foto: Instagram Shiha, TV3 Malaysia, Muzik-Muzik

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*