Al Fatihah Untvk Arwahh. Se0rang Rlder Menlnggal Selepas Dihmpap Pok0k Semasa Angln Kvat

KUALA LUMPUR: Seorang penghantar makanan mening.gal dunia selepas dih.empap pokok t.umbang ketika hujan lebat di Taman Len Seng, Cheras, di sini, petang tadi.

Lelaki berusia 20 tahun itu diangkat oleh orang ramai yang berada di l.okasi kejad.ian sebelum dibawa ke stesen minyak Petronas Alam Damai.

Menurut Pusat Gerakan O.perasi, Jabatan Bomba dan Penyelamat Kuala Lumpur, pihaknya yang menerima m.aklumat mengenai keja.dian itu mengerahkan sebuah jentera dari Balai Bomba Penyelamat Cheras ke l.okasi k.ejadian pada jam 4.19 petang.

“Sebaik tiba di l.okasi pada jam 4.28 petang, pasukan bomba diketuai Zaimi Mat Yusuf Ahmad bersama lima anggota melap.orkan seorang lelaki disahkan menin.ggal dunia oleh pegawai per.ubatan di l.okasi kej.adian.

“Pada masa sama, pasukan bomba turut memo.tong dan mengalihkan pokok t.umbang seterusnya memastikan kawasan dalam keadaan s.elamat,” katanya.

Terdahulu tular video dan gambar m.angsa dibawa oleh orang ramai dalam keadaan hujan lebat ke arah Petronas sebelum dib.aringkan di perkarangan stesen minyak.

Ya Allah Angin Kuat

Al Fatihah.

Kredit : BHOnline

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantausemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*