“Tak Kisah La, Janji Kami…”- Desas Desus Didakwa Di Ambang Perceraian, Ini Respon Che Ta

Pelakon Rozita Che Wan memberi respon ke atas satu tajuk artikel yang mendakwa rumah tangganya dengan Zain Saidin kini sedang di ambang perceraian.

Kata Rozita atau lebih mesra dengan panggilan Che Ta cerita itu timbul selepas merasakan ada pihak yang tidak senang melihat kebahagiaan mereka.

“Ini lah orang-orang yang tak happy dengan rumah tangga kami!

“Tak kisah la wei , janji kami dan keluarga kami happy,” jawabnya.

Che Ta menjelaskan perkara tersebut di akaun Instagram mililknya.Dalam entri yang sama Che Ta seolah-olah musykil siapa yang menyebarkan berita tidak benar itu.

“Dengar kata wartawan yang dok jaja citer ni kat wartawan jugak…” tekanya secara berseloroh.

Terdahulu, dalam satu kenyataan media, Che Ta turut menafikan rumah tangganya goyah dan pelik bagaimana cerita itu boleh tersebar.

Che Ta, 47, mendirikan rumah tangga dengan Zain, 37, pada 2013 dan dikurniakan seorang cahaya wanita, Aaisyah Dhia Rania yang kini berusia tujuh tahun.

Terdahulu, Rozita turut mempunyai dua orang anak iaitu Ammar Effendy dan Aniq Ezzra hasil perkahwinan bersama suami pertamanya.

ni lah orang2 yang tak happy dengan tumahtangga kami !tk kisah la wei , janji kami dan keluarga kami happy💃😜 …
.
dgr kata wartawan yg dok jaja citer ni kt wartawan jgk … bukan u kan @jaydeesm 😛

Terdahulu kosmo melaporkan.

Pasal apa nak bercerai? – Che Ta

PETALING JAYA – Aktres je­lita Rozita Che Wan menafikan sekeras-kerasnya rumah tangga­nya dengan suami, Zain Saidin kini di ambang perceraian.

Pemilik nama lengkap Rozita Abu Bakar itu ketika dihubungi Kosmo! semalam berkata, tiada sebab langsung perkahwinannya dengan suami bergolak dan menuju perceraian hanya kerana jarang berkongsi gambar dalam Instagram.

“Masya-Allah mana ada. Pasal apa nak bercerai, orang tu nak Zain ke? Baru semalam kami sembahyang tarawih anak-beranak.

“Zain memang jarang nak ambil gambar pun. Dia bukan macam saya. Tengok sendiri akaun Instagram dia memang bukan jenis rajin upload gambar pun,” katanya.

Mengulas lanjut, pelakon jelita yang cukup dikenali menerusi drama komedi Kiah Pekasam itu berkata, adat perkahwinan memang ada pasang surut, namun hubungannya dengan suami baik-baik sahaja.

“Saya pun pelik keluar cerita macam ini. Kami tak bergaduh pun. Kami dah faham pera­ngai masing-masing. Jadi, tiada masalah.

“Kami baru sahaja selesai mencari sampin raya. Kami dalam perjalanan nak pergi berbuka puasa di rumah adik saya,” katanya yang mesra disapa Che Ta.

Rozita, 47, mendirikan rumah tangga dengan Zain, 37, pada 2013 dan dikurniakan seorang cahaya wanita, Aaisyah Dhia Rania yang kini berusia tujuh tahun.

Sumber Kosmo/Gempak

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment on "“Tak Kisah La, Janji Kami…”- Desas Desus Didakwa Di Ambang Perceraian, Ini Respon Che Ta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*