Wanita Pasrah Wajah Nampak Berusia, Baru 24 Disangka Macam 45 Tahun Risau Tiada Org Mahu Masuk Meminang

Orang kata, umur perlu seiring dengan penampilan fizikal. Tapi ada juga individu yang dilihat lebih matang berbanding usia sebenar atas beberapa faktor seperti genetik, gaya hidup, solekan dan sebagainya.

Seperti seorang wanita ini, dia agak kecewa apabila terdapat netizen menyamakan wajahnya dengan golongan berusia 40-an sedangkan baru menginjak 24 tahun.

Menerusi sebuah video di platform TikTok, Ilyana Zulhuda hanya mampu merakam wajahnya dan memberikan emoji ‘menangis’ sebagai respon terhadap netizen tersebut selepas dikritik kelihatan lebih berusia.

“24 tahun tapi wajah 45 tahun” – Netizen

“Alaaaa 😭😭😭😭,” balas usahawan butik kaftan itu ringkas.

Difahamkan, wanita berasal dari Kuantan itu memiliki seorang cahaya mata lelaki. Namun, tidak dapat dipastikan mengenai status perkahwinannya kerana ada menghasilkan video ‘bakal menantu mak awak’.

“Ada ke yang nak buat menantu?” – Ilyana

Meninjau ke ruangan komen, ramai menasihati wanita tersebut supaya mengabaikan sahaja kritikan netizen kerana dia tetap nampak cantik selain menganggap umur hanya sekadar angka.

Tak kisah, janji lawa!

Kalau muka matang, masa tua tetap ‘maintain’

Rileks je! Orang dengki la tu..

Aku pun nak komen macam tu, tapi takut kecik hati~

Biar betul 24?

Biarlah apa tanggapan mereka, asalkan kita tahu menguruskan diri & tak menyakiti hati orang lain. Baru la tenang je hidup kan!

Sumber: TikTok @ilyanazulhuda1

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Be the first to comment on "Wanita Pasrah Wajah Nampak Berusia, Baru 24 Disangka Macam 45 Tahun Risau Tiada Org Mahu Masuk Meminang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*