Siap Ada Jadual Baju Seragam, Norman Hakim Terkejut ‘Plan’ Bercuti `Surprise` Isteri & Abby




Kebenaran merentas negeri yang baru sahaja diumumkan oleh kerajaan bermula pada 11 Oktober 2021 sememangnya memberi satu rahmat buat rakyat Malaysia yang rindu untuk melancong.

Antara yang telah ‘merancang’ untuk bercuti bersama-sama adalah keluarga besar Norman Hakim, Memey Suhaiza, Abby Abadi dan  Faizal Zakaria.

Isteri dan Abby Abadi dah siap plan semua

Hal ini dikongsikan sendiri oleh Norman Hakim di ruangan Instagramnya apabila memuat naik tangkapan layar perbualan isteri dan Abby Abadi yang sedang membuat ‘planning’ percutian mereka bersama.

 

 

 

Ada pakaian seragam semua

Dalam mesej yang di hantar Abby Abadi itu, selebriti berkenaan telah menetapkan tema pakaian yang akan mereka gayakan sepanjang bercuti nanti mengikut hari dan waktu.

Jadi, dia telah berbincang dengan Memey bagi memastikan pakaian keluarga mereka semua seragam dan terlihat cantik apabila mengambil gambar kelak.

Komen-Komen Netizen

Wahh kite yg baca plak excited..suka details plan cmni..terbaikk

Okay sis nampak sungai petani..nak tunggu tepi tol boleh kot ?

haidziro_lady_roger – Kalau hati kita bahagia, apa2 yg kita buat pun menjurus kpd kebahagiaan org2 tersayang. Nampak keikhlasan & uols truly enjoy ur relationship, each other. Semoga berada didlm lindungan Allah selalu, walau dimana pun korang berada

tudung_balqisTakpe mula2 je cramp, nanti biasalah balik, best lah abang norman boleh follow memo kak memy

mrs.norrafyfeeHahahahaha. Same lah. Baju ape nak pakai tudung ape nak pakai semua lengkap

shashamosesHahahah terasa hahahah smlm dah bwk kuar luggage and plan kaler baju sefamily. Padahal trip hari sabtu

puterielenamegat – Saya biasa prepare je apa baju pun janji on. Sebab biasanya kalau dah plan last minit tak jadi. Yg unplanned juga yang jadi. Kalau balik kampung, buh je semua dalam raga baju, start enjin, jalan. Kereta 4×4 pick up senang semua boleh campak belakang kereta.

sue_nasrunhahahahaa seppp skit… mmg gini laa kaum ibu aka isteri ye…nk pg jalan mmg kena ada list baju2 utk dipakai whole family siap dgn imagine aktiviti yg bakal dilakukan

puanyuss Saya sejenis last minute plan..Dan takda nya baju dondon2 hihihi..syok tgok org yg pandai susun jadual mcm ni..sy mmg fail😂😂

kehidupanselepasmati Seronok baca happy time2 gini kan plan mcm2 dgn fmly back to normal mcm dulu2 rindunya

nik_aty84Pening tau nak pilih baju nak bwk g jalan ni…baju mandi,baju tido,baju jalan…tudung lg. ..kasut ,selipar kalau blh semua nak bwk….

bungaaprill_81Sya simple..biasa mmg x de perancangan..biasa main redah je..klu plan awal biasa mmg selalu x jd..bab baju..suka hati nk pki apa..sya x kisah langsung..sedondon bg sya menyusahkan..apa je ada..sarung..so simple..

Umum sedia tahu, keluarga Norman Hakim dan Abby Abadi sememangnya akrab dan sering melakukan aktiviti bersama-sama.

Hal ini menjadi contoh dan inspirasi ramai memandangkan mereka tetap baik walaupun sudah lama berpisah serta sudah mempunya kehidupan dengan pasangan masing-masing.

Sumber: Instagram normanhakim_789

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Jangan lupa like di bawah atau follow page kami. Terima Kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*