“Tak Rasa Apa Langsung!” – Berkotak Kotak Netizen Ambil, Rupanya Susu Nilofa Bagi Free Dah Nak ‘Expired’?




Sudah sedia maklum satu Malaysia amat mengenali selebriti yang bernama Neelofa, dia bukan saja pakar dalam bidang hiburan, malah turut mempunyai ilmu yang tinggi dalam bidang perniagaan.

Pelakon dan pengacara Neelofa bukan sahaja berbakat di hadapan kamera, dia juga sangat aktif dalam bidang perniagaan. Nilofa merupakan salah satu perniagaannya yang menjual produk susu minuman yang sudah ada di pasaran sejak tahun 2019.

Salah satu perniagaannya yang dikenali ramai adalah Nilofa iaitu produk yang menjual susu minuman yang mula dikenali sekitar tahun 2019.

Terdapat beberapa perisa yang dikeluarkan oleh beliau seperti pisang, durian, kurma dan pelbagai lagi.

Bagaimanapun, baru-baru ini kecoh di media sosial memaparkan beberapa buah kereta sedang beratur panjang di gudang Nilofa yang terletak di Meru, Klang dan difahamkan, sesiapa saja boleh mengambil susu berperisa durian secara percuma.

Namun, apabila meninjau di setiap ruangan komen hantaran yang memaparkan video terbabit, ada yang memberitahu sebab susu tersebut dibenarkan untuk ambil secara percuma berkotak-kotak kerana sudah menghampiri tarikh luputnya.

komen tentang susu Nilofa

Dalam pada itu, ada juga yang memberitahu susu terbabit boleh didapati secara atas talian dan hanya perlu membayar caj penghantaran sahaja.

Antara komen Lain Warganet

bijak si lopa ni .. kalau dia nak lupuskan makan kos .. rugi produk dah memang ada .. jadi dia gunakan perangai orang kita yang tamak dgn bagi je free.. jadi ada orang tolong clearkan stok .. nak jual x laku dah .. bijok sekito

Sebok duk pertikai macam macam. Dah org bagi free kan ambik jela. Lagipun NAK EXPIRED bukan DAH EXPIRED adoi && dia bagi free pun ambik jela untuk diri sendiri. Tkperlu angkut sampai 10/20kotak untuk stock dirumah. Nanti kanggg tkdan ngan tarikh kecam org pulak. Berterima kasih je org bagi free. Yg tkpernah try boleh try. Ish

Nk expired blm expired..baik sedekah dr rosak n buang saja..kt hosp byk aje yg sdekah2 biskut,coklat cadbury yg dh nk expired ..mkn aje..blm expired lg klau nmpak lemau ke buang..xkn kita nk mrh yg memberi bkn die bg yg rosak pn

Why people so jucky on her always.. Dh bg free condemn, tgk dkt sini pun komen byk yg condemn mmg hobi korg semua condemn org ke?? Habis condemn compare rasalah, compare harga lah… ak ni bknlah fans neelofa pun, tapi sedihla tgk org2x dlm ni keep on condeming. Susah sangat ke nak appreciate usaha org tu nak bagi free, xkisahla dh nk expired pun lah kan. Sekurangnya dia bagi peluang dkt org yg xmampu utk minum brand dia xkisahla sedap ke tidak sekurangnya dpt merasa. Condem2x org sedar diri x harini hari jumaat.

Bukan mengata..saja la nak bagitahu…orang tua2 ada cakap ..nak bagi orang biar la bende yg kita paling sayang ..bukan bende yang kita tak lama lagi nak buang

Nak expired sengal.. bukan expired.. org dh bg free lg bnyk bunyi.. xreti brsyukur langsung.. lain kali jgn ambil.. nk sedap, jgn syg duit.. untk diri sndiri jugakk yg nak minum kan.. apelahh

aku pulak terpikir yg artis ternama pun ada masa bisnes xjalan..restock beribu2 tp tersimpan dlm gudang..ni yg nampak dia sedekah yg produk founder lain kalau xhabis tp pung pang2 sale juta2 hakikatnya

Nak expired..bkn dah expired..ok la dia sedekah dr dia buang. Hang ni nara suka betul la wt tajuk mengundang org memaki org.. dihari2 jumaat pulak..harga dia mahal sbb dia bkongsi untung dgn ank2 agent..bnyk dh dia bntu org kita..yg tu xnk pulak org highlight kan..

Susu durian je dia bg agknye flavour ni bkn fevret so bnyk stok lg..temasuk aku..pelik rasa..tekak memasing kn..time dpt free ramai pulak beratur, xpelah bnde free kn yg amik bnyk bercaton2 tu hbis kn lah cpt..nnt kalau buang korg ckp baik sedekah, ni dh bg ckp gitu pulak

Bende org bg free tp komplen kemain.. belum expired pun kan. Dia bg amek berkotak byk pun lebih baik dr busuk gitu aje. Harap yg amek berkotak2 pon bolehlah agihkan kt org lain jgnlah charge mhl sgt.

Belajar la bersyukur & berterima kasih. Dia bagi sebab dah nak expired. Belum expired pun. Kalau kat Tesco nak expired lagi 2 hari pun depa jual OFF 50% tau. Yang pi ambik satu lori tu wat pe. Ambik utk minum sampai tarikh expired dah la…

Sumber BN/RJ

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Jangan lupa like di bawah atau follow page kami. Terima Kasih

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*