Masih Tidak Serik, Muncul Lagi Kes Hina Agama Dan Nabi, ‘Wanita’ Ini Jelaskan Hal Sebenar




Sejak akhir akhir ini, isu meng.hin4 agama teru tama agama.Islam nampak nya semakin ber leluasa. Malah, semakin ramai yang berani meng hina agama.Islam tanpa memikir kan kesan dan juga akibat nya.

Ter.baru, tvlar akan sebuah ‘p0sting’ sejak semalam akaun seorang pengguna Face.b00k yang did4kwa mengina agama Islam dan Nabi.Muhammad.S.A.W.

Difaham.kan, individu ber kenaan dipercayai lelaki ber perwatakan wanita dari Sitiawan, Perak.

P0sting ber kenaan mendapat perhatian warga n3t yang rata rata meminta p0lis menjalan kan siasatan dan mengambil tindakan tegas ter hadap individu itu.

Svsvlan itu, Ketua P0lis Perak, Datuk Mior.Faridalathrash.Wahid bagai mana pun ber.kata, sehingga kini pihak.nya masih belum menerima sebarang lap0ran berkaitan isu tersebut.

‘Se.takat ini kita belum terima lap0ran secara ras mi lagi, tetapi saya akan semak sama ada lap0ran itu ada dibuat di negeri lain.

‘Kalau (lap0ran.p0lis), kita siasat apa kesalahan yang dilaku kan sama ada di bawah Akta.506, atau jika sampai menghina agama, siasatan boleh dibuat di bawah Akta.Hasutan,’ katanya.

Pemilik akaun jelas ia adalah akaun palsu,

Take note guyz… that is not my account…I won’t create all this stupid issues..As a mua yes i use to do lots of makeup look as Indian’s god n extra extra… but not even once I downgrade or talk bad about any religion..

Please do report that fake account.. and those who doing this nonsense things… plz stop it.. what u going to gain by creating all this problems to others… karma watching u

Komen Netizen

Take care puan..Bahaya zaman skrg,ramai suka menangguk utk keruhkn lagi keadaan..

Buat report polis. Suruh polis wat siasatan. Orang IT boleh kesan sape yg wat.

Better watch out aaa… takkan tak follow mamat kene kicap tu?.. dah la berkicap, kene 50k plak.. kene jail lagi..

I scroll down the account that use your picture and name . new post hina islam mostly baru share beberapa hari with ur picture. Scroll bawah tak ada gambar u and i think owner account orang sabah /sarawak based on video die share.

Mishafatin Baharudin Mishafatin akhirnya jumpa tq Allah SWT nanti saya info pada sahabat yang lain… Saya percaya itu bukan celaka siapa guna akaun kamu… Peace for U

Siap sedia la org melayu..Kite akn brperang dgn kapir.. Kes hinaan dh brtambah..jgn smpai geng panji hitam turun Padang..

SUMBER:K0SM0

Apa Pen.dapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PER HATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggung jawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*