Ada Sesuatu Yg Netizen Nampak Pada Gambar Nikah Syamsul Dan Ira Kazar. Memang Tajam Mata Netizen

Masih belum reda lagi kisah rumahtanggan Syamsul Yusof dan Puteri Sarah apabila Pengarah terkenal, Syamsul Yusof membuat pengakuan telah berkahwin lagi satu.

Pengarah prolifik itu mengesahkan sudah menikahi Ira, yang juga anak kepada pelakon Kazar Saisi, di Thailand.

Dia, bagaimanapun, tidak memaklumkan tarikh bilakah majlis pernikahan berlangsung.

Sepanjang tahun lalu, kontroversi rumah tangga Syamsul dan Puteri Sarah mendapat liputan meluas media tempatan.

Bagaimanapun, baru-baru ini, netizen telah menemui satu ‘rahsia’ yang baru apabila mereka mendapati ada sesuatu yang pelik pada gambar perkahwinan Ira Kazar dan Syamsul Yusof.

Mana tidaknya, dengan ketajaman mata netizen, mereka mendakwa stoking yang disarungkan oleh Ira Kazar itu adalah stoking bola yang dipercayai kepunyaan suaminya, Syamsul Yusof.

Pakai stoking bola Syamsul ke?

“Siapa suruh kahwin kat Thailand, kan persiapan dah jadi kelam kabut. Terpaksa pakai stoking bola Sol. Benda dah pakai nak buat macam mana kan?,” ujar individu tersebut di dalam video.

Tajamnya mata netizen!

Mereka siap jumpa stokin yang sama di internet.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur dengan gelagat pemilik video berkenaan yang begitu gigih meneliti setiap inci yang dipakai oleh isteri kedua Syamsul Yusof tersebut.

Mana tidaknya, ramai yang kagum dengan ketajaman mata yang dimiliki oleh pemilik video berkenaan sedangkan netizen yang lain tidak perasan dengan penampilan yang digayakan oleh Ira Kazar.

Terdahulu, kecoh di media sosial apabila Syamsul Yusof akhirnya membuat pengakuan di laman Instagramnya dimana dia sudah mengahwini Ira Kazar di Thailand.

Pendedahan tersebut telah menyebabkan ramai pihak yang tidak berpuas hati dan meluahkan rasa kasihan terhadap dugaan yang prlu dihadapi oleh isteri pertamanya, Puteri Sarah.

Sumber: TikTok @cikrvv_ via OMM

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*