Ini Respond Kazar Selepas Ditanya Tentang Keluarga Mertua Ira Kazar Tidak Terima

KONTROVERSI perkahwinan pengarah Syamsul Yusof dan Ira Kazar masih lagi menjadi topik perbualan hangat netizen di media sosial.

Selain kecaman terhadap pasangan ini, bapa Ira yang juga pelakon iaitu Kazar Saisi turut menerima kritikan netizen kerana membenarkan anaknya berkahwin dengan suami kepada aktres Puteri Sarah Liyana ini.

Pada mulanya mStar berusaha mendapatkan penjelasan dan kenyataan Kazar, namun tidak berjaya.

Tidak berputus asa, mStar mencari Kazar di kediamannya namun pelakon berusia 63 tahun ini memaklumkan dia tiada di rumah kerana sedang berada di Ipoh, Perak.

“Saya sekarang ini tiada dirumah kerana sedang shooting di Ipoh, mengenai isu perkahwinan ni saya tidak mahu komen apa-apa.

“Tunggu la, sekarang ini tak boleh nak komen atau ulas apa-apa.

“Nanti-nantilah,” kata Kazar secara baik selepas dihubungi wartawan mStar ketika berada depan rumahnya.

Pihak mStar terpaksa mencari Kazar selepas pihaknya membisu berhubung perkahwinan anaknya iaitu Ira dan Syamsul walaupun ahli keluarga pengarah filem tersebut melahirkan rasa terkilan atas apa yang berlaku.

Sejak Syamsul mendedahkan sudah berkahwin dua, nama Kazar Saisi turut terkena tempias kemarahan netizen.

Netizen meluahkan rasa bengang apabila Kazar seolah-olah menyokong tindakan anaknya, Ira Kazar berkahwin dengan Syamsul yang juga suami orang malah menjadi wali pernikahan pasangan itu di Thailand.

VIDEO:

Sumber : MSTAR ONLINE

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*