Selepas Syamsul Nasihat Isteri Isteri Dia Untuk Bertenang. Isteri Pertama Dia, Puteri Sarah Bagi Kenyataan Yg Pasti Buat Syamsul Terdiam

KEMELUT rumah tangga pelakon Puteri Sarah Liyana dan suami Syamsul Yusof hampir mencapai kemuncak apabila aktres itu menyatakan hasrat mahu menamatkan ikatan perkahwinan mereka.

Sarah atau nama sebenarnya Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin, 37, berkata dia tidak rela hidup bermadu dan meminta Syamsul agar segera melepaskannya.

Kata Sarah, dia kesal apabila sehingga kini Syamsul masih mendiamkan diri dan tidak mahu berbincang menyelesaikan isu yang hangat diperkatakan.

Puteri Sarah minta dilepaskan melalui Instagram.

“Kepada Mohd Shamsul, oleh kerana awak ‘block’ saya sehingga sekarang dan tidak ajak berbincang.

“Saya minta lepaskan saya kerana saya tidak rela dimadu dan awak seorang suami yang narcissistic. Kami layak yang lebih baik,” katanya menerusi catatan di Instagram miliknya.

Bersama kapsyen tersebut, dia turut memuat naik dua foto anaknya iaitu Syaikhul Islam, 6, dan Sumayyah, yang berusia empat tahun.

Sehubungan itu, netizen memberikan kata-kata semangat dan mendoakan agar urusan Puteri Sarah dipermudahkan.

“Semoga dipermudahkan buat Puteri Sarah, Allah bersamamu. Semoga kuat untuk diri sendiri dan anak-anak.

“Keputusan yang bagus Puteri Sarah, terus kuat,” antara komen netizen.

Syamsul dan Puteri Sarah bersama dua orang anaknya.

Sebelum ini, Syamsul menerusi meminta dua isterinya iaitu Puteri Sarah dan Ira Kazar bertenang dan banyakkan bersabar berdepan ujian hubungan mereka.

Untuk rekod, Syamsul dan Sarah berkahwin pada 8 Mac 2014 dan hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan sepasang cahaya mata

Pada Jumaat lalu, Syamsul membuat kejutan apabila mengumumkan telah bernikah dengan Ira Kazar di Thailand dan berwakil walikan ayahnya, Kazar Saisi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*