Tiada Langsung Respond Dari Belah Keluarga Puteri Sarah Tentang Isu Dia Dan Syamsul. Puteri Sarah Beritahu Kenapa Ibu Bapa Dia ‘Senyap’ Sampai Hari Ini

Puteri Sarah Liyana menegaskan ahli keluarga terutama ibu bapa kandungnya tidak lantang bersuara mengenai kemelut rumah tangganya kerana faktor kerjaya dalam bidang profesional.

Menyedari persoalan orang ramai tentang keberadaan ahli keluarga ketika dirinya bergelut mempertahankan rumah tangganya sebelum ini, Puteri Sarah berkata, doa tetap mendapat sokongan daripada keluarga sendiri biarpun tiada ‘bunyi’ seperti yang dilakukan pihak mentua.

“Selama ini orang tertanya-tanya di mana keluarga saya” – Puteri Sarah

PUTERI Sarah bersama dua adiknya, Puteri Sofia dan Megat Imran sewaktu hadir ke mahkamah semalam.

“Sebenarnya mereka ada tetapi disebabkan kerjaya, mereka tidak boleh ke depan,” katanya kepada Kosmo! Online ketika ditemui di perkarangan Kompleks Mahkamah Syariah Wilayah Persekutuan di sini semalam.

Semalam, Puteri Sarah turut memperkenalkan dua adiknya iaitu Puteri Sofia dan Megat Imran yang hadir menemaninya kepada pihak media.

“Ini adik perempuan kedua saya, Puteri Sofia ialah seorang doktor. Tak akanlah seorang doktor yang lantang bersuara.

“Kemudian, Megat Imran pula seorang konsultan pengurusan material.

“Profesion mereka tidak membolehkan untuk lantang bersuara seperti pihak belah sana tetapi saya tetap gembira ahli keluarga hadir untuk beri sokongan,” kongsi pemilik nama penuh Puteri Sarah Liyana itu ketika hadir di Kompleks Mahkamah Syariah Wilayah Persekutuan memfailkan perceraian terhadap suaminya, Syamsul Yusof.

Kemelut rumah tangga pasangan popular tersebut audah berlarutan sejak empat tahun lalu dan meledak apabila Syamsul mendedahkan sudah bernikah dengan isteri keduanya, Ira Kazar di Thailand pada 6 Januari lalu.

Sekadar info, pasangan berkenaan mendirikan rumah tangga pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Syaikhul Islam, 5, serta Sumayyah kini berusia 3 tahun.

Sumber – KOSMO! ON

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*