Memang Rezeki KJ, Kali Ini Stesen Radio Ini Ingin Ambil Beliau Menjadi Deejay Radio. Siapa Yg Akan Jadi ‘Partner’ KJ Memang Bukan Calang Calang

Bekas Ahli Parlimen Rembau, Khairy Jamaluddin Abu Bakar sekali lagi dilamar oleh sebuah stesen radio Hot FM sebagai gandingan baharu bersama Johan, Farah Fauzana serta AG Azmeer dalam segmen Bekpes Hot, HaHaHa-Ngat.

Hot FM menerusi surat terbuka yang dimuat naik di laman Instagramnya malam tadi memaklumkan, pihaknya ingin menawarkan bekas Menteri Kesihatan itu jawatan sebagai penyampai radio yang akan bertugas setiap Isnin hingga Jumaat, pukul 6 hingga 10 pagi.

“Salam tuan KJ (Khairy Jamaluddin), apa kata cuba bidang baharu sebagai penyampai di Hot FM bersama Johan, Fafau (Farah Fauzana) dan AG di Bekpes Hot? On ke tak on?,” tulis Hot FM di ruangan kapsyen.

Terdahulu, selepas Khairy Jamaluddin diumumkan sebagai salah satu nama yang dipecat daripada UMNO, Tunku Mahkota Johor (TMJ), Tunku Ismail Sultan Ibrahim dengan pantas ‘meminang’ bekas Menteri Belia dan Sukan itu bagi dilantik sebagai Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) kelab bola sepak Johor Darul Ta’zim (JDT)

Tawaran itu dibuat oleh pemilik JDT sendiri di laman Story Instagram miliknya.

“CEO masa depan JDT dan penasihat pembangunan Johor,” tulisnya.

Bagaimanapun, sehingga kini belum ada sebarang maklum balas diberikan oleh Khairy Jamaluddin berhubung kedua-dua tawaran itu.

Sumber – KOSMO! ONLINE

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.

Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*