Mereka Dapat Jumpa ‘Penyondol’ Rumahtangga Hafidz Roshdi Yg Lebih Dasyat Dari IraKazar. Ini Yg Netizen Nampak Masa Jumpa Gambar Perempuan Itu

Makin hangat kisah ‘penyondol’ dalam kalangan rakan artis apabila hari ini media hiburan digemparkan dengan berita kecurangan pelakon lelaki Hafidz Roshdi di media sosial.

Terbaru, seorang individu yang mendakwa dirinya sahabat kepada isteri Hafidz Roshdi, Shuhada telah memberi ‘hint’ tentang siapakah insan ketiga yang telah mengganggu rumah tangga pelakon itu dan isterinya.

Facebook

Dalam hantaran tersebut, individu itu mendakwa seorang wanita bernama Athira Yuhada merupakan wanita yang sedang ‘hangat’ dicari netizen pada ketika ini.

Hantaran tersebut menjadi tular di Facebook dan meninjau ruangan komen, ada yang mendakwa wanita berkenaan sudah pun bernikah dengan Hafidz Roshdi.

Tular di media sosial sejak semalam tentang pendedahan isteri kepada pelakon Hafidz Roshdi tentang kecurangan suaminya.

Malah, menerusi Facebook juga seorang wanita dipercayai rakan kepada isteri Hafidz memberi bayangan seolah-olah wanita itu sudah lama pendam kisah ini.

Hafidz

Dia turut mendakwa ‘penyondol’ yang sedang hangat diperkatakan itu bernama Athirah Yuhada dan sejak semalam ramai warganet melakukan pencarian tentangnya.

Bukan itu sahaja, turut tular di media sosial juga satu tangkap layar mempamerkan perbualan mesra di antara Hafidz dan Athirah menerusi Whatsapp.

Nak gambar sayang. Rindu.”

Sementara itu, menerusi ruangan komen ramai netizen mengutuk wanita itu kerana didakwa ‘berani’ meletakkan initial ‘HR’ bersama dengan emoji berbentuk hati di bio profil Instagram.

Bagaimanapun, difahamkan wanita itu kini sudah menyahaktif akaun miliknya selepas tular di internet tentang skandalnya bersama pelakon berkenaan.

Rata-rata netizen mengecam Athira habis-habisan serta mengkritik rupa parasnya dan membandingkannya dengan isteri Hafidz. Malah, ada yang menyindirnya tetap pergi ke surau untuk menunaikan solat di saat menjadi ‘penyondol’ suami orang.

KOMEN NETIZEN.

Sumber : BeautifulNara

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*