Netizen Petik Nama ND Lala Selepas Tular Pelakon Popular Veteran Kahwin Lagi. Sekali Isteri ND Lala Muatnaik Ini

Baru-baru ini, tular satu khabar berita mengenai seorang selebriti lelaki yang popular pada era 80-an telah mengahwini seorang wanita muda secara rahsia.

Difahamkan dari laporan Harian Metro, jarak usia diantara pelakon serta penyanyi tersebut dengan wanita itu sangat berbeza.

Sumber berkata penduduk sekeliling sering kali melihat selebriti terbabit berada di sekitar tempat mereka namun enggan perbesarkan hal tersebut kerana masih belum dapat kepastian dan enggan menimbulkan fitnah.

pelamin

Namun, baru-baru ini ada kejadian membabitkan mereka hingga membawa kepada laporan polis. Menerusi apa yang berlaku, dipercayai artis dan wanita terbabit adalah pasangan suami isteri.

Ada juga dakwaan mengatakan bahawa perkahwinan pasangaan itu sedang di dalam masalah dan di ambang penceraian.

Tetapi, artis selebriti itu dikatakan menghadiri program nyanyian bersama isteri bagi melihat persembahan anak mereka yang juga merupakan penyanyi wanita popular.

NETIZEN PETIK NAMA ND LALA

Rumah Tangga ND Lala Did@kwa Dalam Mas@lah. Shila Amzah Tampil Buka Cerita Sebenar – News Media Online

Netizen telah mendakwa penyanyi yang dimaksudkan itu adalah ND Lala dan isterinya iaitu Datin Fauziah Sarman.

Bagaimanapun, Datin Fauziah Sarman dilihat memuat naik foto mereka bersama sempena ulang tahun perkahwinan yang ke-35, semalam.

35 tahun… Alhamdulillah

Bukan itu sahaja, ibu kepada Shila Amzah itu turut meletakkan tanda pagar yang tertulis ‘susah senang bersama’ dan ’till jannah’.

Perkongsian itu secara tidak langsung menidakkan dakwaan yang dikatakan oleh netizen kerana mereka dilihat bahagia dan baik-baik sahaja.

Sebelum ini, rumah tangga dibina pasangan yang memiliki empat orang cahaya mata itu didakwa berantakan.

Namun, Shila tampil menafikan dakwaan tersebut dan menyatakan ibu bapanya sedang melalui fasa sukar selepas 33 tahun mendirikan rumah tangga.

Sumber : HMETRO ONLINE / BEAUTIFULNARA

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*