Hafidz Roshdi Muatnaik Video Dia Dan Anak Anak Promote Produk. Netizen Kecam Produk Dan Ini Respond Balas Pemilik Produk

Isteri kepada Hafidz Roshdi , Nurul Shuhada Mat Shukri telah memuatnaik gambar ketika sedang mendapatkan rawatan di sebuah hospital. Perkongsian ini menjadi perhatian ramai orang.

Keluarga Shuhada juga mengesahkan Hafidz telah menumbuk isterinya sebanyak 3 kali setelah pasangan tersebut terlibat dalam pertelingkahan pagi tadi.

“Ya, betul Nurul Shuhada cedera selepas ditumbuk Hafidz dalam kejadian awal pagi tadi. Mulanya berlaku pertengkaran dan kemudiannya, Hafidz menumbuk Nurul Shuhada sebanyak tiga kali pada bahagian muka,” katanya.

Laporan polis juga telah dibuat oleh keluarga Shuhada dan dia terus dibawa ke hospital untuk mendapatkan rawatan.

Setelah mendapatkan rawatan, Shuhada dibenarkan pulang dan tidak perlu ditahan di wad. Shuhada juga berada dalam keadaan stabil tetapi masih terkejut di atas kejadian yang berlaku.

Dalam posting terbaru yang dimuatnaik oleh Hafidz Roshdi , dia memuatnaik gambar bersama anak-anaknya dan memuatnaik kapsyen dia tidak kisah dengan kata-kata dari netizen. Yang menjadi keutamaannya sekarang adalah tanggungjawab kepada anak-anak.

Hafidz Roshdi tag nama produk di dalam video dan netizen mula menyerang akaun media sosial instagram produk tersebut.

Netizen luah rasa kecewa kerana produk tersebut sanggup menggunakan Hafidz Roshdi untuk membuat pemasaran produk sedangkan nama Hafidz sedang terpalit dengan kes dia dan isteri.

Kenapa perlu buat marketing waktu begini?

Akaun media sosial tersebut telah memuat naik kenyataan tentang kecaman netizen terhadap mereka kerana Hafidz Roshdi.

Ada yang mencadangkan agar gunakan isteri Hafidz Roshdi iaitu Shuhada tapi pihak produk memberitahu telah cuba tapi tiada respond.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*