Lepas Jep Sepahtu Dedahkan Perkara Sebenar, PA Shuib Tampil Beri Respond Dan Ini Dia Kata Pada Jep

Terdahulu, pelawak dan penyampai radio Jep Sepahtu menjelaskan mengenai konflik yang berlaku berkaitan punca mengapa rakannya, Shuib enggan lagi muncul di dalam Sepahtu Reunion Live (SRL).

Menerusi hantaran yang dimuat naik di laman Instagram, Jep atau nama sebenarnya Muhd Nadzri Zainal Abidin memaklumkan isu ini bermula daripada babak yang dilakukan Shuib didakwa terdapat unsur lucah.

Susulan itu, pihak Astro telah mengeluarkan arahan untuk Shuib membuat permohonan maaf secara terbuka dan dikenakan tindakan penggantungan selama dua minggu, namun dia seperti tidak boleh menerima tindakan yang dikenakan kepadanya.

KENYATAAN JEP SEPAHTU

Kami tanya, pelawa dan jemput semula. Kami tunggu keputusannya. Senyap tak ada berita. Kenyataan yang sering dibuat tergantung, mendatangkan tanda tanya.

Dalam pada itu, Jep meluahkan rasa ‘tawar hati’ dengan tindakan Shuib yang pernah menyatakan dia mahu berehat dari dunia hiburan dan tidak mahu lagi membuat rancangan apa-apa, namun satu per satu rancangan baharunya keluar.

Dia buat kami temangu-mangu. Tak apalah, kini hati pun telah tawar. Janganlah ditanya, diasak suruh bersama lagi.

PEMBANTU PERIBADI SHUIB BERI RESPOND TENTANG KENYATAAN JEP SEPAHTU

Terkini, pembantu peribadi (PA) Shuib yang dikenali sebagai Shafiq Sharip tampil membalas kenyataan dikeluarkan oleh Jep.

Menerusi hantaran di Instagram Story, Shafiq mempersolkan tindakan Jep kerana tidak menceritakan perkara sebenar selain menganggap tindakannya itu seperti memburukkan sahabat sendiri.

Bukan itu sahaja, dia turut menyatakan sokongan penuh kepada Shuib walau apa pun yang berlaku.

shuib

Sumber : BeautifulNara

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*